Henkilökohtaista duunivalmennusta tarjolla Teollisuusliiton jäsenille – muistathan hyödyntää etusi

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat apua mm. työnhakuun liittyvissä asioissa. Valmentajamme auttavat myös aikuisopiskeluun ja oman osaamisen tunnistamiseen liittyvissä asioissa. Eli jos sinulla on mielessä esimerkiksi työpaikan tai alan vaihto, työnhaku tai opiskelu – tai et vielä tiedä, mikä sinusta tulee ”isona”, varaa rohkeasti aika Duunivalmennukseen. Valmentajina toimivat kokeneet duunivalmentajat. Valmennus tapahtuu videovastaanotolla, joten voit osallistua valmennukseen mistä vain. Valmennus on maksutonta.

Ajanvaraus vaatii tunnistautumisen esim. pankkitunnuksilla.

Individual Career Coaching

The individual Career Coaching helps you with your job search, recognizing your competencies and skills, and plans for further studies. Our coaches are experienced Career Coaches (”duunivalmentaja” in Finnish). The Career Coaching will be held online with a video chat so that you can participate wherever you are. The Coaching is free of charge.